Nieuwsbrief Poulissen AV Center

Redactie HiFi.nl | 07 december 2011 | Loewe

Deze week ligt de nieuwsbrief van Poulissen Audio Video Center weer op de digitale mat. Het nieuws? De Loewe Sound Days komend weekend, en de NAD december aktie. 

Bij de Loewe Sound Days vind je vier sets, waar gedurende het weekend mee gedemonstreerd zal worden: de Loewe Airspeaker, Loewe Soundbox, Loewe Soundvision en Loewe Home Cinema Set. Deze Home Cinema Set is aan te sluiten op elke televisie en bestaat uit de Loewe MediaVision 3D, twee satellite speakers, een subwoofer en de Assist Multi Control afstandsbediening. Met deze afstandsbediening is het hele systeem inclusief televisie te bedienen.

Loewe Soundvision

De NAD december aktie houdt in dat je deze hele maand voor een vijftal interessante aanbiedingen bij Poulissen terecht kunt, op basis van combinaties van verschillende producten van het merk. Deze combinaties, waaronder de NAD T757 en NAD T567 voor €1899 euro, of de NAD Viso Three met de USB DAC1 voor €999 euro, zijn in de winkel, telefonisch of per email (info@poulissen.nl) te bestellen.

NAD Viso Three

Daarnaast lees je in de nieuwsbrief over de koopzondagen in december, het Graydon certificaat dat Poulissen AV Center behaalde (waarmee aangegeven wordt dat het bedrijf tot de top drie procent financiel meest gezonde bedrijven behoort), en over het Bang & Olufsen CD Ripping Device.

Je vindt de digitale nieuwtjes via deze link 

MERK

EDITORS' CHOICE