NIEUWSACF Audio

Verhuizing en opruiming ACF Audio

Redactie HiFi.nl | 06 december 2011

ACF Audio, de hifi speciaalzaak die je (voorlopig nog) in Lage Zwaluwe vindt, gaat per 1 februari 2012 verhuizen naar een nieuw pand in Oud-Beijerland.

De zaak laat weten met veel plezier in Lage Zwaluwe gewerkt te hebben, maar door groei van het bedrijf en de klantenkring moet er uitgeweken worden naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie bevindt zich aan de Aston Martinlaan in Oud-Beijerland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg en met gratis parkeerruimte, de belangrijke vereisten in de zoektocht van ACF Audio.

Het nieuwe pand biedt mogelijkheden voor goede demoruimten en heeft een groot oppervlak voor demonstratie van de grotere systemen. Een duurzaam, modern en goed onderhouden pand, waar ACF Audio erg trots op is. In februari hopen ze oude en nieuwe klanten welkom te heten met een klinkende openingsshow, tot die tijd zal er informatie volgen.

Opruiming
Doordat de nieuwe locatie zich in de woonplaats van de eigenaar bevindt, kan ACF Audio straks nog flexibeler en op meer tijden klaarstaan om aan alle audiowensen te voldoen. In het nieuwe pand wordt bovendien van start gegaan met een uitgebalanceerde collectie van de kernmerken. Dat betekent onder meer dat er in de huidige zaak een knallende opruiming met heel veel ex demo apparatuur en occasions in Lage Zwaluwe van start gegaan is.  

Grijp daarom deze kans om voor weinig geld kwalitatief hoogstaande apparatuur te bemachtigen, en bezoek ACF Audio nu zij nog in Lage Zwaluwe te vinden zijn. Zie voor de verhuizingsaanbiedingen de website, of ga langs!

ACF Audio
De Zwingel 1
4926 DC, Lage Zwaluwe
Tel: +316 26 122 819
Mail: info@acfaudio.nl
Website 


EDITORS' CHOICE