Modwright primeur bij Streaming4Home

De ModWright KWI 200 geïntegreerde versterker is als eerste in Europa verkrijgbaar bij Streaming4Home in Kamerik. De gehele maand december is deze versterker speerpunt bij Streaming4Home samen met de Widealab Aurender S10 Music storage en playback systeem. Op zaterdag 10 en 17 december kun je bij Streaming4Home naar de Modwright KWI 200 gaan luisteren. 

Met zijn reserves (mosfet) van 2 x 200 watt aan 8 Ohm en zelfs 2 x 400 watt aan 4 Ohm heeft de ModWright KWI 200 de flexibiliteit om bijna iedere luidspreker aan te sturen. Hij is voorzien van twee digitale displays (te dimmen en uit te schakelen): één voor het volume en één voor de bronaanduiding. De bijgeleverde afstandsbediening is voorzien van volume, alle inputs en zelfs mono/stereo, phase en balansregeling.  

 
Als extra heeft de ModWright KWI 200 een HT-ingang en een pre-out voor eventuele subwoofer of extra eindversterker. Door de digitaal gestuurde volumeregeling ontstaat een volledige afscherming van alle inputs waardoor een volledig zuivere weergave ontstaat zonder storende invloeden. Ook heel bijzonder: als optie is er een interne phono MM/MC-module of een USB/RCA DAC-module verkrijgbaar.

De gehele maand december is deze Modwright KWI 200 speerpunt bij Streaming4Home samen met de Widealab Aurender S10 Music storage en playback systeem. De Widealab Aurender serie is ook nieuw in hun streaming assortiment. Om af te trappen met de gloednieuwe primeur organiseert Streaming4Home op zaterdag 10 en 17 van 10:00 uur tot 16:30 uur open luisterdagen. Neem een aantal van je eigen CD’s mee. Streaming4Home digitaliseert de muziek ter plekke, zodat je jouw eigen muziek kunt horen op de demo-set. De demo-set bestaat uit:

Streaming apparatuur
- Olive 6HD
- Widealab Aurender S10 Music Storage en playbacksysteem (vanaf 8 december bij Streaming4Home)
- Lector Audio Digitube DA converter
- Antelope Zodiac Gold + Voltikus voeding
Versterkers
- Modwright KWI 200 geïntegreerde versterker
Luidsprekers
- Tannoy Kensington luidsprekers
Streaming4Home
Hallehuis 1
3471 EC Kamerik
T: 0348-746130
E: info@streaming4home.nl
Website


EDITORS' CHOICE