Bowers and Wilkins Pop-Up Shop

Redactie HiFi.nl | 01 december 2011 | Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins heeft deze week in London een tijdelijke Pop-Up Shop geopend, waar zij de bezoekers tot en met komend weekend de gelegenheid bieden van diverse hifi producten van het merk de muziekbeleving te ervaren.

De ‘Air Your Tunes’ Pop-Up Shop staat in het teken van de vele voordelen van AirPlay. Op de locatie aan Rivington Street in Londen is er voor bezoekers de gelegenheid draadloos muziek te streamen op de Zeppelin Air, via de eigen iOS apparaten.

Daarnaast zijn getrainde adviseurs aanwezig om AirPlay waar nodig toe te lichten, en om bezoekers kennis te laten maken met de P5 hoofdtelefoon en de C5 In-Ear oordopjes. Voor al diegenen die deze week logischerwijs niet in de gelegenheid zijn om de Pop-Up Shop binnen te wandelen, hebben we hier een uitgebreid artikel over AirPlay, terwijl we binnenkort de straat op zullen gaan om een HiFi.nl `consumentenonderzoekje` aan de `Concert for One` C5 oordopjes te wijden. 

Iedere avond worden er bovendien wireless playlists afgespeeld van platenlabels als Domino Records en Bella Union, en heeft Bowers & Wilkins een aantal bijzondere gasten in petto. De Pop-Up Shop is te bezoeken tot en met maandag 5 december aanstaande, en ondanks dat de Britten niet aan Sinterklaas doen, zullen er ongetwijfeld diverse cadeausuggesties opgegaan worden - altijd nog handig voor later in de maand. 

MERK

EDITORS' CHOICE