NIEUWSNaim Audio

Concerto Audio Decemberzondagen


Redactie HiFi.nl | 29 november 2011 | Naim Audio

Net als vorig jaar kun je de komende decembermaand ook weer op zondagen terecht bij Concerto Audio in de Amsterdamse Utrechtsestraat. En om je bezoek nog meer de moeite waard te maken, liet de Naim Reference Dealer een originele Naim-armband en unieke Concerto Audio draagtas ontwerpen.

Als Naim Reference Dealer (een van de twee in de Benelux) heeft Concerto Audio het complete programma van de Britse bouwers in huis, van de betaalbare Nait 5i versterker en de veelzijdige NaimUniti – een absolute koploper – tot de terecht zo kostbare CD555 cd-speler.

Naim-armband
Voor de echte liefhebber laat Concert Audio een serie unieke Naim-armbanden maken. De armband bestaat uit de fameuze NACA5 luidsprekerkabel van de fabrikant, in combinatie met een robuuste maar sierlijke zilveren sluiting. Een stijlvol, handgemaakt en origineel cadeau voor jezelf, je partner of een goede vriend.

 

Concert Audio: de tas!
Ander leuk nieuws is de Concerto Audio-tas: een praktische, handgemaakte tas met keuze uit verschillende stoffen. Handig om je zojuist aangeschafte Tivoli Audio radio of je Sonos mee naar huis te nemen, en een uniek accessoire: de tassen – een cadeautje voor klanten – worden speciaal voor Concerto Audio gemaakt.  

Concerto Audio
Utrechtsestraat 40 
1017 VP Amsterdam 
Tel. 020 - 622 2856 
E-mail: info@concerto-audio.nl
Website

MERK

EDITORS' CHOICE