NIEUWSNAD

Marantz, NAD en Dali shows bij Wifimedia

Redactie HiFi.nl | 28 november 2011 | NAD

Wifimedia aan de Vossenstraat in Arnhem is flink aan de slag gegaan. De kleine luisterruimte is omgetoverd tot een grote demonstratieruimte, waar bovendien een aantal nieuwe merken gevoerd wordt. Vorig weekend kon je bij Wifimedia terecht voor shows met Dynaudio en Musical Fidelity. Maar geen nood, je kan nog meer shows gaan bekijken met NAD, Dali en Marantz in de hoofdrol. En als afsluiter organiseert Wifimedia de Streaming Audio Dagen. 

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december: NAD en Dali
Dali is een Deens merk met een breed assortiment, en in de luidsprekermarkt zeker geen onbekende. Met een aantal bijzondere lijnen biedt Dali voor elke klant een oplossing. Je vindt ze tijdens het showweekend bij Wifimedia, maar daarnaast ook gewoon in het assortiment. Naast het aanbod NAD versterkers dat reeds beschikbaar was, is de lijn uitgebreid met surround- en stereo versterkers, met als primeur de nieuwe digitale stereo versterker. De surround receivers van NAD zijn erg muzikaal en daarom ook bij Wifimedia te bewonderen, maar de uitbreiding van NAD gaat gepaard met nog een primeur: de NAD Viso One, het multimedia dock. Nu al te zien en te beluisteren bij Wifimedia! 

 

Vrijdag 9 en zaterdag 10 december: Marantz

Last but not least! Met Marantz heeft Wifimedia een hele mooie lijn versterkers en AV receivers in huis gehaald. Marantz weet betaalbare oplossingen te combineren met de kwaliteit die zij eisen aan de producten die aangeboden worden.

 

Tot slot: vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december: Streaming Audio Dagen

Nadat alle nieuwe merken bij Wifimedia zijn voorgesteld, is er in het weekend van zaterdag 17 december nog een extra show gepland: de Streaming Audio Dagen. Tijdens deze drie dagen kun je, eigenlijk net als de rest van het jaar, alles te weten komen over de vele mogelijkheden op het gebied van, je raadt het al, streaming en audio, met producten van onder meer NAD, Sonos, Logitech en Bowers & Wilkins. 

Dan nog een dienstmededeling van Wifimedia: in de donkere maanden wordt de zaak aardig in het licht gezet. Wifimedia is daarom geopend op zondag 4 december van 12 tot 17u, en met de kerst zijn er extra koopavonden op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 december tot 21u. Op zaterdag 24 december en zaterdag 31 januari sluit Wifimedia net als de meeste winkels om 16u. Kijk hier voor het volledige overzicht van openingstijden. 

Wifimedia Arnhem
Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem
Telefoon: 026 - 82 00 215
Email: sales@wifimedia.eu 
Website
Wifimedia Special Page 

MERK

EDITORS' CHOICE