NIEUWSCyrus

Audio Streamer maand verlengd

Redactie HiFi.nl | 25 november 2011 | Cyrus

Streaming4Home in Kamerik heeft de Audio Streamer maand wegens succes met een maand verlengd, waardoor je ook in december kunt profiteren van de actie. 

Wat houdt de Audio Streamer maand in? Samen met CD Ripservice heeft Streaming4Home een concept bedacht waarbij je heel gemakellijk over kunt stappen op streaming audio. Bij aankoop van een nieuwe streamer uit het brede aanbod van de zaak ontvang je een voucher waarmee je bij CD Ripservice gratis je CD’s kunt laten rippen, en op de music server kunt laten plaatsen. Het aantal CD’s is afhankelijk van de streamer die je tijdens deze actie aanschaft (zie het overzicht verderop in dit bericht).

Streaming4Home biedt onder meer streamers van Olive (lees ook de recensie van de 04 HD, en het verzamelartikel van de 03, 04 en 06HD), de Cyrus stream serie (zie onze recensie van de StreamXP) en onderstaande BluCinema Music Server. CD Ripservice hanteert bovendien een speciaal tarief voor je overige CD’s (€ 1,50 per CD - alle genres), mits de streamer bij Streaming4Home is aangeschaft. Al je muziek is zo in één keer over te zetten naar Streaming Audio.

In onderstaand overzicht vind je alle aanbiedingen van de Audio Streamer maand, en kun je per streamer zien wat het bijbehorende voordeel is bij CD Ripservice. Het overzicht is klikbaar voor een groter, leesbaar formaat. 

(klikbaar voor groter formaat)

Streaming4Home
Bij Streaming4Home kun je terecht voor Streaming Audio-, Video en TV oplossingen voor in huis. In het assortiment vind je zowel Mediacenters, Homeservers en TV servers van BluCinema, als ook hoogwaardige audioapparatuur, componenten en luidsprekers van een select aantal merken. Zo kun je bij de speciaalzaak in Kamerik een complete hoogwaardige set samenstellen. Merken die je bij Streaming4Home in de categorie streamingoplossingen vindt, ook tijdens de Audiostreamermaand, zijn onder meer Olive, Cyrus, Wadia, Sonos en Antelope. Audioapparatuur vind je er ook van onder andere Arcam en Lector Audio, en qua luidsprekers heeft de zaak - die we op korte termijn gaan bezoeken voor een Hi-Visit - bijvoorbeeld Klipsch en Guru. 

Streaming4Home werkt voornamelijk op afspraak, omdat het anders niet mogelijk is om een goede voorlichting te geven van alle mogelijkheden. Van tijd tot tijd worden er ook `open dagen` georganiseerd, aangekondigd via onder meer HiFi.nl en de eigen nieuwsbrief, waarvoor je je kunt aanmelden op de website. Ook kun je er een een seminar volgen over het rippen van CD`s en de optimalisatie van de betreffende metadata. 

Streaming4Home
Hallehuis 1
3471 EC Kamerik
T. 0348-746130
E. info@streaming4home.nl
Website / Twitter

MERK

EDITORS' CHOICE