NIEUWSHanze Hifi

Hanze Hifi Vinylshow

Redactie HiFi.nl | 22 november 2011 | Thorens

Op 26 en 27 november aanstaande organiseert Hanze Hifi in Zwolle zijn jaarlijkse vinylshow, ditmaal met het thema Black Magic. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement zullen de draaitafel en grammofoonplaat opnieuw centraal staan, en wordt er onder meer muziek gemaakt met de Thorens TD-124.

Als speciale publiekstrekker is Urs Frei van het Zwitserse Swissonor te gast, om zijn kennis van en liefde voor de B.A.C.H. 12 luidspreker te delen. Ook demonstreert hij de Swissonor buizenversterker, een versterker die modulair samen te stellen is.

H.A.T. LA2 lijnversterker - zie ook onze recensie

Tijdens de Vinylshow staat het Zwarte Goud natuurlijk ook in de schijnwerpers. Happy Sad Records is opnieuw met een uitgebreide collectie vinyl aanwezig, en ook de heren van Het Audio Team zijn met een aantal van hun producten van de partij. Zo vind je een schone 230 volt voeding voor de HAT LA-2 voorsterker, en de nieuwe motorsturing voor de Thorens TD-124.

Tot slot is iedereen uitgenodigd om de eigen pick-up of draaitafel mee te brengen voor een gratis inspectie. Naaldcontrole of kostenraming proberen ze, afhankelijk van de drukte, meteen te regelen.

Zaterdag 26 november 10-17u
Zondag 27 november 12-17u

Hanze Hifi
Oosterlaand 15-16
8011 GC Zwolle
Website

En natuurlijk de Hanze Hifi Special Page


EDITORS' CHOICE