NIEUWSNAD

Showweekenden Wifimedia


Redactie HiFi.nl | 23 november 2011 | NAD

De winkel van Wifimedia aan de Vossenstraat in Arnhem is een stuk ruimer geworden. De kleine luisterruimte is omgetoverd naar een grote demonstratieruimte, waar bovendien een aantal nieuwe merken gevoerd wordt.

Het assortiment is uitgebreid met de volgende klinkende namen: Dynaudio, NAD, Dali, Musical Fidelity en Marantz. Om al die merken de juiste aandacht te geven, organiseert Wifimedia verschillende showweekenden. We lichten ze even uit.

Eén van de nieuwe luisterruimtes

Vrijdag 25 en zaterdag 26 november: Dynaudio en Musical Fidelity
Onze keuze om meer merken luidsprekers te voeren is ontstaan vanuit de wens van onze klanten om een bredere keuze en vergelijking te hebben. We zijn dan ook erg blij dat we het merk Dynaudio hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment. Dynaudio biedt Deens kwaliteit, met een uitstekende bouw en vormgeving. We voeren de DM en de Excite series. Betaalbare luidsprekers met een meer dan gemiddelde luisterervaring!

Naast de bekende V-Dac, de M1 DAC en de M1 CliC audiostreamer, zijn nu ook de versterkers van Musical Fidelity toegevoegd aan het assortiment. De M3i en de M6i zijn twee bijzonder mooie versterkers voor de actieve luisteraar, die zich uitstekende gecombineerd voelen met de betere vloerstaanders van B&W, Dynaudio en Dali.

Uiteraard kunt u luisteren naar de luidsprekers uit de DM en de Excite lijn en adviseren we u graag over bijpassende versterkers en/of netwerk spelers. Bij Wifimedia worden de iPhone, iPad en Galaxy Tab gebruikt om het gebruiksgemak van audio streaming te demonstreren. 

De opslagsystemen van o.a. QNAP, Synology en Netgear werken probleemloos samen met Sonos, Logitech Squeezebox of een uPnP (DLNA) gebaseerde speler. Wifimedia is in Nederland de grootste leverancier van netwerk harde schijven (NAS) voor het afspelen van mediabestanden en weet daarom als geen ander welke combinaties van producten het beste samen werken.

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december: NAD en Dali

Dali is een Deens merk met een breed assortiment, en in de luidsprekermarkt zeker geen onbekende. Met een aantal bijzondere lijnen biedt Dali voor elke klant een oplossing. Je vindt ze tijdens het showweekend bij Wifimedia, maar daarnaast ook gewoon in het assortiment. Naast het aanbod NAD versterkers dat reeds beschikbaar was, is de lijn uitgebreid met surround- en stereo versterkers, met als primeur de nieuwe digitale stereo versterker. De surround receivers van NAD zijn erg muzikaal en daarom ook bij Wifimedia te bewonderen, maar de uitbreiding van NAD gaat gepaard met nog een primeur: de NAD Viso One, het multimedia dock. Nu al te zien en te beluisteren bij Wifimedia! 

 

Vrijdag 9 en zaterdag 10 december: Marantz

Last but not least! Met Marantz heeft Wifimedia een hele mooie lijn versterkers en AV receivers in huis gehaald. Marantz weet betaalbare oplossingen te combineren met de kwaliteit die zij eisen aan de producten die aangeboden worden.

 

Tot slot: vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december: Streaming Audio Dagen

Nadat alle nieuwe merken bij Wifimedia zijn voorgesteld, is er in het weekend van zaterdag 17 december nog een extra show gepland: de Streaming Audio Dagen. Tijdens deze drie dagen kun je, eigenlijk net als de rest van het jaar, alles te weten komen over de vele mogelijkheden op het gebied van, je raadt het al, streaming en audio, met producten van onder meer NAD, Sonos, Logitech en Bowers & Wilkins. 

Dan nog een dienstmededeling van Wifimedia: in de donkere maanden wordt de zaak aardig in het licht gezet. Wifimedia is daarom geopend op zondag 4 december van 12 tot 17u, en met de kerst zijn er extra koopavonden op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 december tot 21u. Op zaterdag 24 december en zaterdag 31 januari sluit Wifimedia net als de meeste winkels om 16u. Kijk hier voor het volledige overzicht van openingstijden. 

Wifimedia Arnhem
Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem
Telefoon: 026 - 82 00 215
Email: sales@wifimedia.eu 
Website
Wifimedia Special Page 

MERK

EDITORS' CHOICE