NIEUWSUnique Music

NAD te beluisteren bij Unique Music

Redactie HiFi.nl | 14 november 2011 | NAD

Streamingspecialist Unique Music heeft haar portfolio uitgebreid met de nieuwste digitale producten van het gerenommeerde Engelse bedrijf NAD, wat overigens staat voor New Acoustic Dimension. Je kunt bij Unique Music nu genieten van de NAD C446 Digital Media Tuner, de NAD C565BEE CD-speler en de NAD Viso 1, die HiFi.nl pas geleden nog aan een test onderwierp. 

De NAD C446 Digital Media Tuner speelt alle digitale muziekbestanden af van de meest uiteenlopende bronnen zoals een NAS, computer, USB-stick, smartphone of tablet (Apple of Android).  Maar ook muziek vanaf het internet, met toegang tot duizenden internetstations, is mogelijk. Tevens heeft de C446 een traditionele AM/FM tuner aan boord en zelfs het nieuwe DAB+ protocol wordt ondersteunt.Ook de ‘beste CD speler tot 1000 euro’ is te beluisteren bij Unique Music. De NAD C565BEE kan vanaf USB MP3 en WMA bestanden spelen. Met een optische en coaxiale ingang is het mogelijk om de CD speler als DAC in te zetten. De extra Toslink ingang en de goede USB poort voegen zeker iets toe aan dit multifunctionele concept maar de uitstekende CD-weergave is waar het (letterlijk) om draait bij de C565BEE.

NAD C565 BEE

De NAD Viso One is een soundblaster die volgens Unique Music zijn gelijke niet kent. Streaming met het nieuwe hoogwaardige Bluetooth AptX protocol is mogelijk, maar ook is de VISO 1 inzetbaar als soundbar onder de televisie. De ingebouwde DAC maakt het mogelijk om een digitaal signaal aangeboden op de optische ingang weer te geven op de stereo speakers. Onze recensent omschreeft de NAD Viso 1 als ‘de best klinkende iPod Docking Station dat ik ooit in huis heb gehad’. Warm aanbevolen dus. Op alle NAD producten zit vijf jaar garantie. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Unique Music of je kunt mailen naar info@uniquemusic.nl. 

MERK

EDITORS' CHOICE