De Groef audio dealer van HRT streamers

De Groef audio is verheugd te kunnen melden dat ze vanaf heden de streaming audio producten van HRT vertegenwoordigt. HRT is fabrikant van kleine USB streamers die van de computer een hoogwaardige geluidsbron maken.

De Streamer II en II+ zijn voorzien van een asynchrone USB-poort en hoogwaardige DAC en voeding. Hierdoor ontstaat vanuit de computer een direct en volledig gescheiden pad voor het weergeven van hoogwaardige audio. De streamers zijn bovendien eenvoudig in gebruik. De modellen zijn compatibel met zowel PC als Mac en worden automatisch herkend. Hierdoor is plug dus ook echt play.Sinds kort is het programma aangevuld met de iStreamer. Deze is speciaal ontworpen om optimaal muziek weer te geven vanaf iPod, iPhone en iPad. De iStreamer is voorzien van een speciale kabel -van dock connector naar USB- waardoor het mogelijk is muziek digitaal uit het i-apparaat te halen en in de streamer om te zetten naar een hoogwaardig audiosignaal. Voor mensen die regelmatig in de auto naar hun iPod luisteren is het wellicht interessant te weten dat de iStreamer ook daar relatief eenvoudig gebruikt kan worden.Prijs & beschikbaarheid
De prijzen van de genoemde modellen lopen uiteen van 149 euro voor de Streamer II en 199 euro voor de iStreamer tot 349 euro voor de Streamer II+. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Groef audio.

De Groef audio
Steentilstraat 26
9711 GM Groningen
Tel. 050-3130760
E-mail: info@degroefaudio.nl
Website

EDITORS' CHOICE