NIEUWSFurutech

ADL GT40 verkozen tot Product of the Year

Redactie HiFi.nl | 11 november 2011 | Furutech

Furutech valt flink in de prijzen dit jaar. De ADL GT40 van Furutech heeft de Product Of The Year Award van What Hifi binnen gesleept. In de categorie Cables & Accessories heeft hij maar liefst 12 concurrenten achter zich gelaten. De ADL GT40 is een multifunctioneel apparaat van hoog niveau. Het is niet alleen een 24/96 USB DAC, maar ook een A/D converter (waarmee je je platen op hi-res kunt digitaliseren), Phono MM/MC voorversterker en hoofdtelefoonversterker.

What Hi-Fi? Sound and Vision is een gerenommeerd hifitijdschrift uit Engeland, hier vind je een leuk filmpje waarin terug wordt gekeken op het 35-jarige bestaan van het tijdschrift. Ze hebben in al die jaren maar liefst 18 keer het Product Of The Year Award uitgereikt. Nu is het dus de beurt aan de ADL GT40 van Furutech. Het oordeel van de jury: “An unusually specified product that turns out not only to be a jack of most trades, but a master of them, too”.

Ook HiFi.nl onderwierp de ADL GT40 aan een test en ook bij ons viel dit universele en multifunctionele apparaat in de smaak. Onze recensent schreef destijds: “Wat de GT40 uniek maakt is de combinatie van mogelijkheden in één behuizing. De GT40 maakt het mogelijk uw vinyl collectie op eenvoudige en kwalitatief goede wijze te digitaliseren en aldus beschikbaar te maken voor andere media. De ADL vormt hiermee in feite een soort missing link tussen de analoge en digitale wereld".En er is nog meer goed nieuws: de ADL Formula 2 USB kabel won de Award voor beste USB kabel, in een competitie waar het een van de goedkoopste is... De Formula 2 is zowel verkrijgbaar met type A-B als type A-Mini B connectoren en in lengtes van 0.6, 1.2, 1.8, 3.6 en 5 meter.

Om de GT40 en Formula 2 te ervaren kun je terecht bij van de ADL/Furutech dealers. De ADL GT40 is verkrijgbaar voor 475 euro, de ADL Formula 2 kost 49 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van X-fi of je kunt mailen naar info@x-fi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE