CILO Design Event

Redactie HiFi.nl | 10 november 2011 | Loewe

Zondag 13 november aanstaande kun je bij CILO in Zutphen terecht voor het Design Event, waarbij Sights & Sounds aanwezig zal zijn om streaming oplossingen van Loewe te demonstreren.

CILO, Collection of Interior and Lifestyle Originals, organiseert vanaf 8 november jl. het zesdaagse Design Event,  een prachtige en duurzame collectie designitems uit binnen- en buitenland, die met een passie voor schoonheid en kwaliteit zijn gemaakt. CILO biedt daarmee een bron van inspiratie voor iedereen met een zwak voor wonen en interieur. Onderdeel van dit evenement is onder meer een bezoek van topkok Peter Gast, diverse kunstexposities en exclusieve wijnproeverijen. Daarnaast zijn kortingen en interessante aanbiedingen onderdeel van het Design Event deze week.

Zondag 13 november aanstaande is Sights & Sounds aanwezig om met streaming oplossingen van Loewe in te haken op het Design Event. Ze bieden totaaloplossingen voor beeld en geluid, waarbij functionaliteit en gebruiksgemak voorop staan. Want bij een ontwerp evenement rond wonen en interieur is natuurlijk ook voor audio en video een belangrijke rol weggelegd. 

Zondag 13 november
Koopzondag 10-17u 

CILO
Gerritsenweg 11G
7202 ZP Zutphen
Website | Info@cilo.nl

MERK

EDITORS' CHOICE