Chattelin demonstreert de Avalon Idea

Redactie HiFi.nl | 07 november 2011 | Avalon

Wil je een keer met eigen oren luisteren naar de nieuwe Avalon Idea? Op zaterdag 26 en zondag 27 november demonstreert Chattelin Audio Systems in Den Haag de Avalon Idea in combinatie met de Devialet D-Premier en de Aurender S10 music server.

Chattelin Audio Systems heeft er lang om moeten wachten, maar hij is eindelijk binnen: de Avalon Idea. Chattelin: “De Idea ligt geheel in het verlengde van de legendarische Avator, maar informatief gezien en qua resolutie is hij helemaal van 2011”. Hij staat nu in te spelen, zodat jij er op zaterdag 26 en zondag 27 september optimaal van kunt genieten.Neil Patel was de ontwerper van de nieuwste telg uit de Avalon familie. Het is een compacte speaker, hij is 90 cm hoog, 22 cm breed en 25 cm diep. Voor de Idea is er gebruik gemaakt van Avalon’s eigen Neodymium composiet tweeter en een tweetal 7” Nomex Kevlar Woofers. Avalon specificeert zelf dan een aanbevolen vermogen vanaf 50 Watt.

 

De Avalon Idea zal bij Chattelin Audio Systems worden gecombineerd me de Devialet D-Premier. Over deze versterker schreef onze recensent destijds: “De Devialet D-Premier heeft in de (te) korte kennismakingsperiode zoveel indruk gemaakt op mij en de rest van mijn huisgenoten, dat we de Française met pijn in het hart weer aan de importeur meegaven. Mocht ik ooit een prijs in de loterij winnen dan weet ik in ieder geval waar een gedeelte van de winst naar toe gaat…”

 

Ook de Aurender S10 music server zal de kar trekken bij de demonstriedagen bij Chattelin Audio Systems. Peter Chattelin: “De Aurender S10 Music Server ” maakt muziek “. Dat is mijn conclusie over dit fantastische apparaat. Dit opent direct de deur naar lekker verder onderzoeken wat de diverse Dac’s doen in klank. De combinatie met de fraai klinkende Devialet versterker is een absolute aanrader”.  Surrender to the Arrender...

De Avalon Idea gaat 9.000 euro per paar kosten.

Adres
Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
Tel: +31 70 363 20 50
Mobiel: +31 6 230 605 14
E-mail: info@chattelin.nl
Website


EDITORS' CHOICE