NIEUWSAudio-Time

Heropening Audio-Time in Breda

Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2011

Op 10 november vorig jaar sloeg het noodlot toe bij de populaire hifi-winkel Audio-Time in Breda: de zaak brandde volledig af. Eigenaars Erik-Jan en Angelique Embregts waren niet alleen hun hifizaak kwijt, maar ook hun huis en al hun bezittingen. Het jaar 2011 stond voor hen in het teken van wederopbouw, waar HiFi.nl verslag van deed. Al het harde werken werpt zijn vruchten af, want op 11 november 2011 gaat Audio-Time fris van start met de opening van hun nieuwe winkelpand!

Even terug naar 10 november 2010:  Een grote brand verwoest hifi-zaak Audio-Time aan de Valkenierslaan, aan de rand van de Bredase wijk het Ginneken. Negen jaar lang leidden Erik-Jan (47) en zijn vrouw Angelique (42) Embregts er met ziel en zaligheid een succesvolle winkel. Niet alleen de shop en het magazijn, ook het woonhuis van de familie Embregts gaat volledig in vlammen op.


Foto: Audio-Time tijdens de heropbouw

Gelukkig kunnen ze deze mindere periode nu achter zich laten. Audiotime gaat op 11 november (11-11-`11) beginnen aan een frisse start. Dan vindt de opening plaats van het nieuwe pand, gevestigd aan de Van Goorstraat. Dit is een karakteristiek straatje in het centrum van Breda. Het pand heeft een kleine luisterruimte, een grote luisterruimte én een heuse bioscoop! Wat er precies te zien is tijdens de opening, blijft nog een verrassing...

Wil jij ook zien hoe het nieuwe pand van Audio-Time er uit ziet? Ga dan op 11 november een bezoekje brengen aan de Van Goorstraat 10 in Breda. En houd ook HiFi.nl in de gaten, want op 11 november verschijnt er een artikel over de nieuwe winkel van Audio-Time. Eerdere artikelen over de wederopbouw van Audio-Time vind je hier.

HiFi.nl wenst Angelique en Erik-Jan veel succes voor het aankomende jaar!


EDITORS' CHOICE