Aanbiedingen bij Hifi Solutions

Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2011 | Clearaudio

De oktobernieuwsbrief van Hifi Solutions viel weer op onze virtuele deurmat. Er staan weer een aantal samengestelde sets op de website, de Plug and Play draaitafel van Clearaudio is weer leverbaar, ze hebben de NAD DAC-1 draadloze DA-converter en er zijn weer nieuwe aanbiedingen.

Het is soms moeilijk om de juiste componenten te vinden voor de ultieme muziekbeleving. Daarom biedt Hifi Solutions een aantal voorbeelden van een muzikale oplossing in verschillende budgetten. Welke dat deze keer zijn? Dan moet je even kijken op de website.

Bij Hifi Solutions is nu ook de Clearaudio Concept draaitafel weer leverbaar. Deze draaitafel is plug en play: uitpakken, plateau er op en spelen maar. Het element is ingebouwd en de arm is volledig afgeregeld. De bijzondere arm zweeft in een magnetisch veld en heeft dus geen lagers. De kast is van resonantievrij materiaal. Een gelijkstroom motor met `stille` lagers drijft het dikke plateau aan op zowel 45, 33 als 78 toeren. De Clearaudio Concept kost 1099 euro.Bij Hifi Solutions vind je ook de NAD DAC-1 draadloze DA-converter. De zender module steek je in de USB poort van de computer. Deze streamt de muziek draadloos naar de DA-converter bij jouw versterker.  Indien de muziekbestanden lossless opgeslagen zijn, levert deze DAC1 de geluidskwaliteit van een goede CD-speler. De prijs is 299 euro.

Hifi Solutions heeft ook nu weer een aantal leuke aanbiedingen, die je hier kunt bekijken.

Hifi Solutions
Muiderstraat 13-17
1011 PZ Amsterdam
Tel. 020 6232183
Fax.020 6250843
info@hifisolutions.nl
Website

Openingstijden: di t/m vr 10.00 - 17.30 uur, za 10.00 - 16.30 uur.EDITORS' CHOICE