NIEUWSMarmitek

De Marmitek Invisible Control 6

Redactie HiFi.nl | 26 oktober 2011 | Marmitek

Heb jij veel apparatuur die je omwille van design en/of esthetica uit het zicht zou willen hebben, maar ben je bang dat je de apparatuur dan niet meer kan bedienen vanuit je luie stoel? Marmitek introduceert de Invisible Control 6, een infraroodrepeater/verlenger waarmee je tot zes AV apparaten in een afgesloten kast kunt plaatsen en toch blijft de afstandsbediening werken.

Afgelopen maanden is Marmitek druk bezig geweest met het inspecteren van je woonkamer. Nouja, niet perse jouw woonkamer, maar de woonkamer in het algemeen. Uit het onderzoek bleek onder andere dat 33% van de ondervraagden AV apparatuur heeft die hij/zij graag uit het zicht zou willen plaatsen omwille van design/esthetica (73%), stof (15%) en inbrekers (8%). Maar ja.. het willen bedienen van AV apparatuur vanaf de bank houdt deze mensen vaak tegen. Vandaar de introductie van de Marmitek Invisible Control 6. Dankzij deze infraroodrepeater/verlenger kun je tot 6 AV apparaten in een afgesloten kast plaatsen en toch blijft de afstandsbediening werken.

Het witte kastje plaatst je in de kast, het grootste zwarte blokje plak je onder de rand van jouw AV meubel (of ernaast, of onder de TV. Maakt niet uit, als je de afstandsbediening er maar op kunt richten). De 6 IR LED’s plak je voor op je AV apparatuur, het is overigens niet noodzakkelijk om ze alles zes te gebruiken wanneer je niet zoveel AV apparatuur hebt.

De Invisible Control 6 is geschikt voor nieuwe IR code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale TV decoders (van onder andere UPC, Ziggo, CanalDigitaal, Tele2, KPN, TV Vlaanderen Digitaal, VRT, Telenet en Belgacom). Verder bevat het de allernieuwste techniek op het gebied van IR filtering, voor gebruik in de buurt van TV’s (Plasma, LCD en LED), indirect zonlicht en spaarlampen. Op de Invisible Control 6 krijg je 2 jaar garantie.

Prijs & beschikbaarheid
De Invisible Control 6 kost 69,95 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Marmitek.

MERK

EDITORS' CHOICE