HOBO hifi: nieuws en vacatures

Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2011

Vandaag plaatsten we diverse vacatures voor HOBO Hifi (zie onderaan), de AV-speciaalzaak met 17 filialen door heel Nederland. Althans, we dachten dat het er 17 waren. Dat blijken er echter op korte termijn 18 te worden.

HiFi.nl heeft daarmee de primeur aan te mogen kondigen dat HOBO uit gaat breiden, en wel met een filiaal in Alkmaar. De stad, die in de top vijf van Nederlandse winkelsteden staat, is een prima locatie voor HOBO. "We streven immers naar landelijke dekking," laat Rogier Gulicher van HOBO ons weten.  

Een foto van het filiaal in Den Haag

Je vindt HOBO nu in de volgende zeventien steden: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Kampen, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam, Tilburg, Zeist en Zevenaar. Daar komt echter snel de achttiende bij.. Kijk hieronder voor de vacatures bij een aantal van deze filialen, inclusief het nieuw te bouwen filiaal in Alkmaar!

VACATURES

Het gaat goed met HOBO Hifi en de groei die het bedrijf doormaakt. Bij die groei horen logischerwijs een aantal vacatures – zowel parttime als fulltime. In verband met onze verdere groeiplannen zijn open sollicitaties voor andere dan de genoemde regio’s daarnaast ook van harte welkom. Onderaan deze pagina vind je de individuele vacature-overzichten. 

HOBO hifi in Amsterdam

Als HOBO hifi medewerker is je voornaamste taak het adviseren van onze klanten in hun  zoektocht naar nieuwe apparatuur – of het nu een nieuwe televisie, een compleet Home Cinema systeem of een iPod dock is. Bij HOBO hifi werk je alleen met de beste merken die er verkrijgbaar zijn. We zijn onder meer op zoek naar: 

Fulltime verkoopadviseurs HOBO hifi
Alkmaar & Amsterdam

Als verkoopadviseur ben je het visitekaartje van HOBO hifi. Jij bent immers degene die onze klanten optimaal adviseert, meedenkt bij problemen en altijd met een passende oplossing weet te komen. De hele dag ben je bezig met de mooiste audio- en videoproducten. We verwachten dat je, wanneer nodig, buiten het gebruikelijke tien-tot-zes-patroon kunt stappen. Ervaring is niet per se vereist, affiniteit met onze hoogstaande producten wel. Belangrijk is dat je een hoge mate van service vanzelfsprekend vindt, en dat je net dat stapje extra voor onze klanten zet.

HOBO hifi Arnhem

Parttime installateur/bezorger HOBO hifi Arnhem

In deze functie ben je buiten de deur bezig met het afleveren en aansluiten van apparatuur bij onze klanten. Tevens zorg je voor het verhelpen van storingen en eventuele problemen bij klanten thuis. Affiniteit met de door ons verkochte apparatuur is dan ook een vereiste en het spreekt voor zich dat de geschikte kandidaat over enige technische handigheid beschikt en stressbestendig kan werken.

Het filiaal in Den Bosch

Parttime medewerker HOBO hifi Alkmaar en Den Bosch

Als parttime medewerker ben jij op zaterdag, in vakanties en tijdens speciale gelegenheden een belangrijke schakel binnen het team van HOBO hifi. Jouw functie bestaat uit verschillende taken, zoals het adviseren van onze klanten in de winkel en ook het bezorgen en aansluiten bij klanten thuis.

Interesse in één van bovenstaande functies?  

Stuur een sollicitatie met uitgebreid CV naar vacature@hobo.nl. Voor nadere informatie over deze functies kan je contact opnemen met de heer R. Gülicher op telefoonnummer 0345-582954 (maandag t/m vrijdag).

HOBO hifi, Postbus 143, 4190CC Geldermalsen. 

Bekijk hier de volledige vacaturepagina`s:

- Fulltime verkoopadviseurs HOBO hifi
Alkmaar en Amsterdam

- Parttime installateur/bezorger HOBO hifi Arnhem

- Parttime medewerker HOBO hifi Alkmaar en Den Bosch


EDITORS' CHOICE