NIEUWSLinn

Linn DSM shows bij Aelivé


Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2011 | Linn

Al eerder brachten we je op de hoogte van de Linn DSM systemen. Deze kun je op 28 en 29 oktober met eigen ogen en oren komen bekijken en beluisteren bij Aelivé in Bergambacht. HiFi.nl sprak met de oprichter van Aelivé, Martijn van Buren, over zijn aankomende show en de nieuwe DSM Systemen.

De Linn DSM systemen zijn een alles-in-één-concept met diverse functionaliteiten. Beluister Spotify, Napster, Youtube, CD, DVD, Blu-ray, iPhone en meer. Eenvoud, gemak en een superieure geluidskwaliteit waren de uitgangspunten. Linn DSM staat voor Digital Streaming Multimedia (Music, Movie, Multi-source en Multi-user). Martijn van Buren: "De Linn DMS systemen zijn een grote stap voorwaarts in de branche. Veel High End merken laten YouTube filmpjes en mp3 bestanden links liggen, omdat de kwaliteit nu eenmaal minder is. Linn is eigenlijk de eerste High End leverancier die zegt: “Wij omarmen de mindere kwaliteit van bijvoorbeeld YouTube filmpjes en mp3 bestanden en laten dit beter klinken”. Linn poetst alles op wat je consumeert aan audio. De Linn DSM systemen slagen er zelfs in om muziek beter te laten klinken die je via Apple`s Airplay van je iPhone streamt. Sommige mensen zeggen: “Het was er toch allemaal al?” Dan zeg ik: ja het was er allemaal al, maar nog niet op dit niveau."
De DSM is er in drie modellen. Aelivé zet op vrijdagavond 28 en zaterdag 29 oktober de Klimax DSM in het zonnetje. Martijn: “Onze show heeft een andere opzet dan voorheen. In het verleden was het nog zo dat je voor pakweg dertig mensen een verhaal hield en dat zij vervolgens zelf door de showroom konden lopen. Nu pakken we het veel persoonlijker aan. Iedereen kan gewoon binnen lopen en één op één met onze mensen praten over de nieuwe DSM systemen van Linn. We willen mensen echt deelgenoot maken van de voordelen van de nieuwe DSM systemen, persoonlijk advies en feedback staan voorop. We willen voorkomen dat mensen weggaan met een gevoel dat het mooi was om te zien, maar dat ze er zelf niets mee kunnen. "

"We merken dat mensen vaak denken dat streaming is voorbehouden voor de IT boys, maar wij willen juist laten zien dat streaming ook is weggelegd voor bijvoorbeeld de 65+`er met minder computerervaring. Aelivé is een zaak die in de loop der jaren ontzettend veel ervaring met streaming heeft opgebouwd, we zijn 100% op de hoogte van alle producten die we verkopen. Dat willen we ook graag duidelijk maken aan de mensen die onze show komen bezoeken."

 

Om een indruk te krijgen van de hoeveelheid mensen die ze kunnen verwachten, wil Aelivé graag je aanmelding ontvangen met de voorkeurdatum. Alvast dank daarvoor. Voor de late beslissers geldt; zet deze data in ieder geval vast in de agenda! Martijn: "We willen ook laten weten dat de Linn DSM systemen niet alleen geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw hifisysteem. Ook bestaande hifiinstallaties klinken beter door de Linn DSM systemen." Op vrijdag 28 augustus kun je van 9:30 tot 22:00 bij Aelivé terecht, op zaterdag 29 augustus is de showroom geopend van 9:30 tot 17:00 uur.

Aelivé
Pleinstraat 4
2861 XH  Bergambacht
Tel: 0182-357757
Fax: 0182-353499
info@aelive.nl
Website

MERK

EDITORS' CHOICE