NIEUWSRuwido

Ruwido afstandsbedieningen bij Havoned


Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2011 | Ruwido

Havoned heeft per 1 oktober 2011 een nieuw merk met veelbelovende producten in haar portfolio opgenomen: Ruwido. Een merk dat volgens Havoned het antwoord vormt op alle problemen die de consument tegenkomt tijdens zijn/haar zoektocht naar een vervanging van de huidige afstandsbediening.

Ruwido is een Europees merk met een ervaring van meer dan veertig jaar als het gaat om de vervaardiging van een afstandsbediening. Het merk is actief als OEM-leverancier en de afstandsbedieningen van Ruwido zijn al voor veel producten en via talloze toepassingen ingezet. Ruwido introduceert nu onder eigen naam een assortiment met daarin twee lijnen consumentenproducten in Nederland; een lijn producten voor televisies en een lijn speciaal voor set-up boxes.

Het systeem achter Ruwido
Ruwido komt met een basisversie afstandsbediening en een luxe versie. Beide afstandsbedieningen beschikken over dezelfde functionaliteiten, maar de luxe versie is voorzien van aluminium knoppen en een mooie, hoogglans afwerking. Beide afstandsbedieningen kunnen in de bekende elektronicawinkels worden gekocht.

Het systeem werkt als volgt:
1) Eenvoudige installatie van de Ruwido software op de PC
2) De winkelier sluit via een kabel de Ruwido-afstandsbediening aan op de geïnstalleerde software
3) Vervolgens vult de winkelier het modelnummer in van de oude afstandsbediening of van de tv waarvoor de afstandsbediening gebruikt gaat worden
4) De Ruwido-afstandsbediening wordt voorzien van de juiste software
5) De klant loopt met een werkende afstandsbediening de deur uit!

Iedere drie weken wordt de database weer helemaal up-to-date gemaakt met de nieuwste software. “Hiermee hopen we iedereen die op zoek is naar een afstandsbediening te kunnen helpen.” aldus Peter van Ginkel, Product Manager bij Havoned. “Maar de service van Ruwido gaat verder. Functionaliteiten op de nieuwe afstandsbediening kunnen op een andere plek zitten dan de gebruiker gewend is. De winkelier kan een documentje meegeven aan de consument met daarop de oude en de nieuwe afstandsbediening naast elkaar en waar de knoppen eventueel naar toe verhuisd zijn.”

Je kunt ook even kijken op de website van Havoned of op de website van Ruwido.

 

EDITORS' CHOICE