NIEUWSCinedream

Home Cinema happening

Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2011 | Beamax

Op 27 oktober verschijnt de langverwachte Jurassic Park trilogie op Blu-ray. Cinedream Home Cinema Store, specialist in de betere homecinema componenten, organiseert in samenwerking met Universal Pictures en Prime een groots homecinema event. In het bioscoopcomplex van Utopolis te Mechelen zullen alle topmerken, nodig om een onvervalste filmbeleving bij jou thuis te creëren, aanwezig zijn.

De deelnemende fabrikanten zijn Beamax, Black Diamond, Buttkicker, Canton, Cool Components, Cinepad, Cinepaint, Crestron, Dali, D-Box, Epson, Focal, Fun Food, Kaleidescape, Kingpin, Klipsch, McIntosh, Mitsubischi Electric, NAD, Onkyo, Oppo, Q-Racks, Redeye en Sony.

De nieuwste producten van al deze fabrikanten staan opgesteld op 29 en 30 oktober in de Utopolis in Mechelen. Naast al deze fabrikanten is ook Tak Nakane, verantwoordelijk voor Sony’s home theater producten, aanwezig.

Op zaterdag 29 oktober kun je de beurs bezoeken van 13.00 – 19.00 uur en op zondag 30 oktober van 13.00 – 18.00 uur. De toegang is gratis!

Adres:
Utopolis
Spuibeekstraat 5
2800 Mechelen
Website 


EDITORS' CHOICE