Bijzondere workshop bij Chattelin Audio Systems

Redactie HiFi.nl | 08 oktober 2011 | Spectral Audio

“Heel bijzonder,” aldus een zeer enthousiaste Peter Chattelin. “Want wie in de audio wereld kent deze man nou niet?” Keith Johnson is het brein en de stuwende kracht achter het beroemde Spectral Audio. Tevens is hij de opname engeneer en creatieve geest van Reference Recordings.

Reden van het bezoek van zowel Keith Johnson als van mede-eigenaar Richard Fryer heeft alles te maken met de lancering, van zoals zij dat zelf noemen, ‘Spectral’s laatste CD speler’. Dit zijn de SDR 4000 SL en de nieuwe voorversterker DMC 30SS Series 2.

Recent heeft Chattelin Audio Systems tijdens de ‘Avalon Isis Revisited’ presentatie al de officiële introductie gedaan van deze twee nieuwe Spectral’s. Gezien de positieve reacties tijdens deze presentatie, is ervoor gekozen om ook deze workshop bij Chattelin Audio Systems te laten plaatsvinden.

Peter Chattelin vertelt: “Ik voel me zeer verheugd en vereerd dat er is gekozen om juist in mijn winkel dit unieke evenement te laten plaatsvinden. Er wordt wederom bewezen hoe belangrijk het is om een High-End audiosysteem ook echt te laten performen naar wat het waard is.”

De workshop wordt gehouden op 18 oktober om 10.00. Er is beperkt plaats, dus reserveren is een must. Interesse? Stuur dan een mail naar: info@chattelin.nl Vol is vol!

Het verslag op HiFi.nl zal kort na de 18de volgen..! 

Noot van de redactie: er is veel animo voor deze workshop, hij zit inmiddels vol. Aanmelden kan dus niet meer!

MERK

EDITORS' CHOICE