NIEUWSSharp

De nieuwe 60-inch LED TV van Sharp

Redactie HiFi.nl | 07 oktober 2011 | Sharp

Sharp pakt het groots aan met de introductie van de nieuwe AQUOS LC-60LE635E, volgens Sharp een absolute topper. De LC-60LE635E heeft een schermformaat van 60-inch (152 cm), een Full HD X-Gen LCD-paneel en maakt gebruik van 100 Hz-technologie en AQUOS LED-achtergrondverlichting voor superscherpe beelden.

De LC-60LE635E biedt veel functies waarmee televisiekijken een geheel nieuwe ervaring wordt. De moderne multimediafuncties zijn afkomstig van AQUOS NET+. Dit platform biedt kijkers toegang tot verschillende widgets, zoals YouTube en Uitzending Gemist en kan er direct vanaf de TV met behulp van de afstandsbediening op het internet worden gesurft. Ook kan de LC-60LE635E aangesloten worden op het thuisnetwerk om mediabestanden, zoals foto’s, video’s en muziek, vanaf een computer naar het toestel te streamen. Een andere geïntegreerde functie van de LC-60LE635E is de informatieve elektronische programmagids (EPG), waarmee de televisieprogrammering zeven dagen vooruit kan worden bekeken.
“De lancering van de LC-60LE635E stelt Sharp in staat om ons voor het eerst te richten op de klanten die hun aankopen in het verleden primair op prijsoverwegingen baseerden. We zijn er trots op dat we nu een geweldig aanbod voor deze klanten hebben zonder afbreuk te doen aan de prestaties en de kwaliteit van het toestel,” aldus Alex van der Noll, Product Manager van Sharp Electronics Benelux bv.

De LC-60LE635E is vanaf heden beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 1.699 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Sharp.


EDITORS' CHOICE