NIEUWSRhapsody

Pink Floyd show bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 30 september 2011 | Kharma

Op 8 oktober organiseert Rhapsody in Hilversum weer een show. Deze dag staat in het teken van de Kharma DB9 en de Rhapsody Reconnection luidsprekers samen met de Audio Research versterkers Aurender music server en Pink Floyd. De show duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Rhapsody begint met de Elegance DB9 van Kharma, het nieuwe product van Charles van Oostrum. Rhapsody heeft alleen maar complimenten voor zijn ontwerpen. De DB9 zullen zij samen met de nieuwe Audio Research REF150 buizen eindversterker presenteren. Hier gebruikt Rhapsody de A.R. REF5 voorversterker en de CD8 cd-speler bij. Deze set zal op de zaterdagochtend de nieuwe uitgave van "Dark Side Of The Moon" van Pink Floyd in het zonlicht zetten. De gehele cd zal tussen 10.00 en 12.00 uur in één ruk worden gedraaid. Dus Pink Floyd liefhebbers vroeg uit de veren, want deze ochtend is uitsluitend Pink Floyd. Daarna zullen de andere genres toegevoegd worden.

In de andere ruimte staat de nieuwe Rhapsody Reconnection luidspreker opgesteld speciaal ontworpen voor Rhapsody door Charles. Hier gaan ze de nieuwe Audio Research LS27 voorversterker en DS450 eindversterker bij gebruiken. In dit systeem zal de Aurender music server worden gedemonstreerd, volgens Rhapsody de eerste High End server die er bestaat.

In beide sets gebruikt Rhapsody interlinks, power chords en luidspreker kabels. Deze dag zullen ze in de home theaterruimte een concert opname uit 1973 op Blu-ray van Pink Floyd “Darkside Of The Moon” draaien. En een leuke meepakker: Rhapsody zal vijf Blu-rays van Pink Floyd gratis weggeven. Dan moet je wel even twee vragen beantwoorden:  
1 In welk dorpje in Brabant heeft Pink Floyd opgetreden voor 1970?
2 Van welke cd van één van de groepsleden heeft Rhapsody een complete presentatie gedaan? (zoals ze nu doen met Darkside of the moon).

De antwoorden op de prijsvraag kunnen gemaild worden naar Michael op michael@rhapsody.nl. Uit de goede antwoorden zal op zaterdag de loting plaatsvinden. De prijs is alleen maar persoonlijk op te halen op deze zaterdag.

Adres:
Rhapsody – Sound & Vision
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
Tel: +31 (0)35 628 46 44
Website

MERK

EDITORS' CHOICE