Cammino Cables bij Sense of Music

Redactie HiFi.nl | 28 september 2011 | Cammino Cables

Naast bekabeling van onder andere John van Gent, Life Performance, Pink Faun, PS Audio en Heavens Gate Audio heeft Sense of Music nu ook bekabeling en een verdeeldoos/netfilter van de Italiaanse High-End kabelfabrikant Cammino Cables.

Cammino bekabeling is gemaakt van hoge kwaliteit materialen, maar dit is niet genoeg om een ​​goed eindresultaat te bieden. In feite maken alle kabeltypen van Cammino gebruik van dezelfde elektrische en mechanische configuratie. Hierdoor is de synergie van je systeem optimaal. Daarnaast hebben Cammino Cables een innovatieve configuratie genaamd  ‘Electromagnetic Field Tuner’. Dit is een dubbele of drievoudige afscherming die het elektrische signaal zuivert, niet alleen van de externe storingen, maar ook van vervuiling gegenereerd in de kabel zelf. Op deze manier krijg je een geluidsweergave gezuiverd van elektromagnetische storingen. Je systeem zal alleen het geluidssignaal  versterken zonder foutieve informatie.

Wat betreft de prijs kan Sense of Music zeggen dat het absoluut competitief is. Als je meer informatie wilt over Cammino producten en/of een luistersessie, neem dan gerust contact op met Sense of Music. Zij hebben de Cammino producten demonstratie klaar staan.Sense of Music is gevestigd aan de Kanaalweg 48 in Leiden. Je kunt een kijkje nemen op de website van Sense of Music of de website van Cammino Cables.MERK

EDITORS' CHOICE