NIEUWSMarantz

Hoge kortingen Sights & Sounds


Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2011 | Marantz

HiFi.nl mag weer leuk uitverkoopnieuws brengen: Sights & Sounds heeft namelijk niet één, maar twee redenen om met flinke kortingen uit te pakken. Vooruit, het is eigenlijk één en dezelfde reden, maar de aanbiedingen zijn er niet minder om.

Ten eerste sluit het filiaal in Doetinchem haar deuren om de stap naar online verkoop te kunnen maken, waardoor Sights & Sounds behoorlijke opheffingsuitverkopen aan kan bieden. Het overzicht met mooie producten van onder meer NAD, Marantz, KEF en Dynaudio vind je onderaan dit bericht.

Natuurlijk blijft Sights & Sounds in de markt actief, dankzij de twee filialen in Zutphen en Leeuwarden. Eerstgenoemde pand aan de Nieuwstad, de eerste zaak die het bedrijf opende, is zelfs via onderstaande YouTube-filmpje te ‘bezoeken’.

Maar daarnaast is er ander nieuws, waar hierboven al naar gehint werd: de Sights & Sounds webshop is namelijk online om de zaak in Doetinchem te vervangen. Het volledige assortiment is nu 24/7 beschikbaar, voor hifi-liefhebbers die zich niet laten binden door reguliere openingstijden. Je vindt ‘m via deze link, en ook in de webshop zijn diverse interessante aanbiedingen te vinden. Neem gerust een kijkje, voordat anderen je voor zijn! De komende week wordt alle apparatuur aangeboden met kortingen die oplopen tot wel veertig procent.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »