NIEUWSNew Music

New Music Belgium Hifi Show


Redactie HiFi.nl | 21 september 2011

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt in het Courtyard Hotel in Evere (Brussel) voor de derde keer de New Music Belgium Hifi Show plaatst. Deze show is het resultaat van een samenwerking tussen handelaar New Music en internetmagazine Audiovideo2day.nl. Voor deze derde editie biedt de organisatie meer dan 40 presentatie- en demonstanden aan en zullen er ruim 150 merken uit de wereld van beeld en geluid aanwezig zijn.

José Loro (zaakvoerder van New Music), legt uit: “Van nature uit ligt onze focus tijdens de show meer op het betere geluid. Zo is dat ook bij ons in de zaak. Beelden spreken vaak voor zich. Audio is een onderschatte specialisatie. Daar komt kennis en echt vakmanschap bij kijken. Iedereen weet dat video het afgelopen jaar sterk gedomineerd werd door het 3D gebeuren. Wat de audiowereld deed draaien? Al eens echt HD geluid gehoord…in stereo of meerkanaals? De praktische voordelen van streaming audio al leren kennen? Wist je dat in een meer en meer digitale wereld platenspelers en heuse buizenversterkers nog steeds hun mannetje staan? De integratie van IT, audio en video en algemeen bedieningsgemak voltrekt zich op dit eigenste moment. Onze show levert straks het bewijs”.


Foto: Courtyard Hotel

Tijdens de New Music Belgium Hifi Show kun je verschillende producten/merken beluisteren, bekijken en vergelijken. De organisatie verwacht (en hoopt) dat er ongeveer 5.000 bezoekers naar deze editie zullen komen. Vanaf de 3de week van september 2011 verschijnen op Audiovideo2day.nl een aantal voorbeschouwingen van de New Music Belgium Hifi Show 2011. Zo krijg je een beeld van wat je op de verschillende presentatie- en demostanden kunt verwachten. Op beide dagen (zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober) is de show geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De show is gratis.

Adres:
Courtyard by Marriott
Avenue des Olympiades 6
1140 Evere (Brussel)

Contact:
New Music: +32 (0)2 6477170
Audiovideo2day: +32 (0)11 403292
Websites:
Audiovideo2day / New Music

EDITORS' CHOICE