NIEUWSUnique Music

Vernieuwde website Unique Music

Redactie HiFi.nl | 20 september 2011 | Opera Audio

Sinds deze week is de nieuwe website van Unique Music actief. Niet alleen heeft Unique Music een nieuwe website, ook het productenaanbod is vergroot.

Eigenaar van Unique Music, Robert Nauta, zegt hierover: "De oude site was behoorlijk gedateerd, niet echt web 2.0, om een internet term te gebruiken. De nieuwe site is daarentegen lekker fris en overzichtelijk. De bedrijfskleuren rood, grijs en zwart zijn subtiel gebruikt op een witte achtergrond. De producten zijn beter ingedeeld, met meer aandacht voor inhoud en afgewisseld met mooie en functionele foto`s. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!"

Klik op de afbeelding om de website te bezoeken

Met de komst van de nieuwe website is ook het aanbod uitgebreid. Kabels van Wireworld zijn toegevoegd en van het Chinees/Italiaanse high-end merk Opera Consonance staan sinds kort een streamer (D-Linear 7) en een DAC (D-Linear 8) in de demoruimte. Binnenkort wordt een DAC verwacht uit de Reference serie van Opera Consonance.

Unique Music is gevestigd aan G. H. Hoijtinkstraat 40 in Alkmaar. Voor meer informatie kun je uiteraard de nieuwe website bekijken.


EDITORS' CHOICE