Geslaagd optreden Pink Project in Ahoy

Redactie HiFi.nl | 20 september 2011

Vrijdag 16 september is een dag die Pink Project, de Pink Floyd Tribute Band, niet snel zal vergeten. Vrijdagavond hebben zij een spectaculaire show neergezet in een bomvol Ahoy. Kosten noch moeite waren gespaard om het publiek een Pink Floyd waardige show te presenteren.

Volgens een opgetogen Peter Chattelin, oprichter van de band en eigenaar van Chattelin Audio Systems, is het optreden met vlag en wimpel geslaagd. De band opende met Astronomy Domine van Syd Barett en vanaf dat moment stond het sportpaleis al in lichterlaaie. Kun je nagaan wat er gebeurde bij nummers als Wish You Were Here en Comfortably Numb… 


Foto: Peter Chattelin in actie

Aveq, het lichtbedijf waarmee Pink Project door het land reist, heeft speciaal voor de Ahoy show 3D animaties gemaakt. In deze animaties werden krantenknipsels over Pink Floyd afgewisseld met die van Pink Project in het heden. Bij het legendarisch Pigs (Three Different Ones) ging een immens opblaasvarken de lucht. Voel je nu grote spijt dat je niet aanwezig was? Geen nood, de gehele show is opgenomen met de bedoeling hem later dit jaar uit te brengen op blu-ray en dvd. Kijk voor meer informatie op de website van Pink Project.


EDITORS' CHOICE