NIEUWSMaster

Muzikale traktatie Gydotron

Redactie HiFi.nl | 18 september 2011 | Master

Maandelijks organiseert Gydotron Audio in Schilde luisterweekenden. Op 24 september van 13.00 – 21.00 vindt er weer een plaats met dit keer extra aandacht voor Master en van Medevoort.


Master Audition

Van Master is de tweede luidspreker met ceramische tweeter aanwezig, de Master Audition. De ontwerpfilosofie bij dit apart vormgegeven model is specifiek gekozen. Met name het afstraalgedrag en de fase reinheid zorgen voor een zeer realistisch stage en beeld.

Naast Master is ook van Medevoort te beluisteren. Hiervan zijn de CD350, DA466 en MA350 aanwezig.


CD350

De van Medevoort CD350 stereo cd en sacd speler is ontworpen om te combineren met de vM versterkers. Voor minimale resonanties en mechanische vervorming is dezelfde degelijke en zware behuizing gebruikt. Het transportmechanisme is gemonteerd in een verende ophanging ter isolatie van akoestische terugkoppeling. Naast de gemonteerde optische, digitale en analoge coaxiale uitgangen, is er ook een gebalanceerde XLR analoge uitgang als optie mogelijk, voor een symmetrische verbinding via XLR kabels.


DA466

De DA466 stereo da-converter is opgebouwd voor extreem lage vervorming en jitter. Verder zijn er drie SPDif ingangen, een Q-Link, I2S ingang en twee USB ingangen aanwezig. Alle disciplines hebben een eigen vM Super Clock, dus totaal drie. De converter heeft twee uitgangen, waarvan één gebalanceerd XLR. 


MA350

Dan is er nog de van Medevoort MA350 geïntegreerde stereo-versterker, opgebouwd met klasse `A` versterkertrappen en overgedimensioneerde voedingen. Eén ingang is gebalanceerd XLR. Via de pre-out / main-in is de MA350 te gebruiken als separate voor- en eindversterker.

Benieuwd geworden naar dit alles? Kom dan op 24 september naar Gydotron:
Veldvenne 18
2970 Schilde


EDITORS' CHOICE