NIEUWS

RecordFriend Elpees viert feest

Redactie HiFi.nl | 16 september 2011

RecordFriend Elpees in Amsterdam is nog steeds springlevend. De vinyl speciaalzaak viert zaterdag 24 september van 15.00  tot 19.00 uur haar vijfjarig bestaan in Amsterdam. Met King Shiloh Soundsystem, live muziek, DJ`s , hapjes , drankjes en om 18.00 uur de RecordFriend Vinyl Pop Quiz met fraaie prijzen. RecordFriend Elpees nodigt iedereen uit om langs te komen!

In de digitale wereld groeit het aantal vinyl liefhebbers de laatste jaren. De charme en geluidskwaliteit van de grammofoonplaat lijkt elke storm te overwinnen. De klanten van RecordFriend komen soms met de I-pod in de oren de nieuwste platen op vinyl kopen. RecordFriend is een gespecialiseerde winkel met een groot assortiment. Ruim 30.000 nieuwe en tweedehands platen staan uitgestald in onze winkel. Voor elke liefhebber de beste plaat. Kom, luister en geniet.

Op 24 september viert RecordFriend Elpees haar vijfjarig bestaan in Amsterdam. Ze pakken flink uit en willen iedereen kennis laten maken met de wereld van het zwarte goud. Zij hopen met de steun van hun klanten en enige goodwill van de media nog tientallen jaren door te kunnen gaan. RecordFriend Elpees is gevestigd aan Sint Antoniesbreestraat 64 in Amsterdam. Voor meer informatie kun je kijken op hun website.


EDITORS' CHOICE