NIEUWSApple

iOS 5 en Lion ondersteunen Sonos iOS-apps

Redactie HiFi.nl | 07 september 2011 | Apple

Sonos heeft een update voor de Sonos Controller-apps voor iPhone en iPad uitgebracht. De laatste update ondersteunt iOS 5, dat dit najaar uitkomt. Daar is Apple vast niet blij mee, want zij verbood om melding te maken van iOS 5. Waarom? Omdat deze software nog in testfase verkeert.

De update ondersteunt ook Mac OS X 10.7, beter bekend als ‘Lion’. Apple bracht Lion afgelopen juli uit. Sonos heeft vandaag meteen ook een update voor de desktop-applicatie voor de Mac uitgebracht. De oude versie liep niet helemaal soepel, er waren wat problemen met het nieuwe Lion-besturingssysteem. De update voor de Sonos Desktop Controller kun je installeren door te kiezen voor ‘Zoek naar nieuwe versies’ in het Sonos-menu. Er zijn ook firmware-updates beschikbaar voor de Sonos-hardware. Deze kunnen na installatie van de update voor de iOS-apps worden geïnstalleerd.

 

De nieuwste telg van de Sonos familie is de Play:3, hier lees je het artikel op HiFi.nl. Dit is het kleinere en goedkopere broertje van de Play:5. De Sonos Controller voor iPhone kun je hier (gratis) downloaden, de gratis Sonos Controller voor iPad vind je hier.

Bron: iPhoneclub.nl


EDITORS' CHOICE