NIEUWSAudiofile

Audiofile dealer van Burson Audio

Redactie HiFi.nl | 05 september 2011 | Burson Audio

Sonority-Audio is zeer verheugd te kunnen melden dat er weer een nieuwe dealer voor Burson Audio is, in de naam van Audiofile, de hifi-specialist uit `s-Gravenmoer. Na ADAM-Audio heeft deze dealer Burson Audio toegevoegd aan haar assortiment en hiermee heeft Burson er een goede vertegenwoordiger bij.

Vanaf heden heeft Audiofile o.a. de DA-160 DAC met 2x USB inputs voor luisterklaar staan, winkelprijs 899 euro. Hoezeer Audiofile ook streeft om iedereen te voorzien van optimale internetinformatie, in de vorm van duidelijke productfoto`s en uitgebreide product-en linkverwijzingen, zijn zij van mening dat het verkopen van exclusieve audio- en muziekapparatuur niet slechts en alleen via een website kan en mag plaatsvinden. Daarom biedt Audiofile de bezoeker altijd de mogelijkheid om producten in één van de drie luisterruimtes, onder het genot van een kopje koffie, uitvoerig `aan de tand te voelen`.

Audiofile hanteert geen vaste openingstijden en werkt uitsluitend volgens afspraak. Dit betekent dat zij je 7 dagen per week, ook in de ook in de avonduren, van dienst kunnen zijn. Tot slot nog wat exta informatie over Audiofile en Sonority:

Audiofile
Hoofdstraat 30 5109 AC ‘s-Gravenmoer
Tel: 0031 (0)6 307 13 860
info@audiofile.nl

Sonority
Tel: 31633619666
info@sonority-audio.nl


EDITORS' CHOICE