NIEUWSDuevel

Rik Stoet Audio introduceert Duevel Planets

Redactie HiFi.nl | 01 september 2011 | Duevel

Aankomend weekend niets te doen? Op zaterdag 3 september en zondag 4 september organiseert Rik Stoet Audio demonstraties met de Duevel Planets. Het is voor het eerst dat deze bijzondere luidsprekers worden gepresenteerd aan het Nederlandse publiek.

De Planets zijn kleine omni-directionele luidsprekers, net zoals alle andere modellen van Duevel. Volgens Rik Stoet moet je, je niet laten foppen door de geringe afmetingen.... de Planets spelen namelijk alsof het grote luidsprekers zijn. De Deuvel Planets vullen de hele kamer met geluid zonder daar voor op een prominente plaats te moeten staan. Het uiterlijk van deze luidsprekers, met z`n glanzende planeten zwevend boven de units, is uitdagend. Bovendien is dit model -behalve in zwart, wit en zilver- ook leverbaar in felle kleuren die de aandacht opeisen.

 

De Duevel Planets zijn bescheiden luidsprekers, de afmetingen zijn 84 x 26 x 15,6 cm. De luidsprekers zijn te koop voor 995 euro per paar. Rik Stoet nodigt iedereen uit om de Duevel Planets op 3 en 4 september zelf te komen bekijken. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00. Rik Stoet High End Audio is gevestigd aan elandstraat 9 in Den Haag. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Rik Stoet Audio.


EDITORS' CHOICE