NIEUWSEpson

Aankondiging: IFA 2011

Redactie HiFi.nl | 01 september 2011 | Epson

Je hebt er op HiFi.nl vast al het één en ander van meegekregen, maar morgen gaat het officieel van start: IFA 2011. Vanaf 2 t/m 7 september vindt in Berlijn al weer de 51ste editie plaats van deze omvangrijke consumentenelektronicabeurs. En zo’n groot evenement kan natuurlijk niet plaats vinden zonder HiFi.nl!

Wat je op IFA 2011 allemaal kunt zien? Je kunt beter vragen wat je niet kunt bekijken. Voor key retailers, inkopers en experts van de industrie, de handel en de media, is de IFA een hele week lang the place to be voor de laatste trends en de nieuwste producten. IFA 2011 belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden. Maar liefst 1.400 (!) internationale exposanten tonen hun innovaties uit de wereld van de consumentenelektronica en huishoudelijk apparatuur. De huishoudelijke apparatuur slaat HiFi.nl uiteraard over, maar de consumentenelektronica gaan we met eigen ogen bekijken.

HiFi.nl zal live verslag doen van IFA 2011 door middel van diverse berichten in de IFA 2011 blog, waar nu al een paar berichten te lezen zijn. In de IFA Blog 2010 kun je zien hoe we dat vorig jaar hebben aangepakt. Aan het eind van IFA 2011 zul je ook een volledig verslag vinden op HiFi.nl. Je begrijpt dat een selectie nodig is, want 1.400 exposanten is een gigantisch aantal. We hebben al een lijstje samengesteld met merken die we zeker gaan bezoeken, zoals Audio pro, B&W, Boston, Elipson, Geneva, Harman Kardon, Marantz, Mark Levinson (bij Harman), Onkyo, Sonos, Tangent, Tivoli en Vogel’s. Wat zij allemaal tonen, kun je de aankomende tijd lezen in onze IFA 2011 Blog. Van Epson zul je vandaag al nieuws horen, dus houd HiFi.nl in de gaten… Naast nieuwe producten, zal er op IFA 2011 ook veel aandacht zijn voor trends, zoals tv’s met internet en 3D, tablets, apps, smartphones en netwerken voor thuis en onderweg.

HiFi.nl gaat de lijstjes nog eens checken, de spullen bij elkaar pakken en dan: op naar Berlijn. Auf Wiedersehen!


EDITORS' CHOICE