NIEUWSRecordPal

Recordpal.nl online

Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2011

Onlangs is er een nieuwe online speciaalzaak voor vinyl gelanceerd, RecordPal. Gevestigd in het zuiden des lands, is RecordPal speciaal ontwikkeld voor verzamelaars en liefhebbers van muziek op vinyl formaat.

Naast het schitterende assortiment aan vinyl specialiseert RecordPal zich binnenkort ook in muziek dvd’s, Blu-ray`s en diverse accessoires zoals draaitafels, naalden, hoofdtelefoons, platentassen en T-shirts. Neem regelmatig een kijkje, want de webshop wordt dagelijks ververst; de homepage geeft meteen de laatst binnengekomen artikelen weer. Bij de `New arrivals` vind je nu onder meer Wasting Light van The Foo Fighters, McCartney van Paul McCartney, On The Border van The Eagles en Cafe Blue van Patricia Barber. Muziek die tijdens het winkelen direct te beluisteren is (van het complete assortiment zijn fragmenten op te vragen), in hoge kwaliteit. Zo weet je direct wat je aanschaft. Bovendien wordt er vanuit voorraad geleverd - vandaag besteld is morgen in huis. 

RecordPal is gespecialiseerd in 180 gram LP`s, maar ook alternatieve genres zijn vertegenwoordigd. Om de online recordstore ook offline eens uitgebreid te verkennen, reizen we medio september voor een Hi-Visit af naar het Gelderse hoofdkwartier, dus er valt snel meer te lezen over deze nieuwe speler in vinylland. 

Je vindt RecordPal via deze link, of klik op onderstaand logo. 


EDITORS' CHOICE