NIEUWSPioneer

Nieuwe dvd home cinema systemen Pioneer

Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2011 | Pioneer

Pioneer introduceert drie nieuwe dvd home cinema systemen: de DCS-SB314K, DCS-FS313K en DCS-414K. Er zijn twee 2.1-kanaals systemen, de DCS-414K is een 5.1-kanaals systeem. De drie nieuwe dvd home cinema systemen zijn een aanvulling op het al eerder verschenen DCS-202K 5.1-systeem met satelliet luidsprekers.

De 2.1-kanaals DCS-SB314K is uitgerust met een 2-kanaals geïntegreerde frontale soundbar met een geperforeerd metalen rooster en een subwoofer. Het totale vermogen dat je uit dit systeem kunt slepen, bedraagt 2x45W en 75W voor de subwoofer. Het andere 2.1-kanaals systeem is de DCS-FS313K. Deze wordt geleverd met relatief smalle luidsprekers en een subwoofer. De frontale luidsprekers zijn ook voorzien van een geperforeerd metalen rooster. Wat handig is, is dat je de luisprekers zowel verticaal als horizontaal kunt opstellen. Wil je de thuisbioscoop een centrale plaats geven in je woonkamer, dan is de 5.1-kanaals DCS-414K misschien wel voor jou. Dit systeem wordt geleverd met vier elegante, hoge vloerstaande luidsprekers en een center luidspreker. De DCS-414K levert een vermogen van 5x45 W en 75W voor de subwoofer.


Foto: Pioneer DCS-414K

De DCS-414K, DCS-SB314K en DCS-FS313K kunnen volledige dvd- en muziekcollecties afspelen. Vooraan bevinden zich een ministekker en een handig geplaatste usb poort. Zo kun je snel je draagbare muziekspelers aansluiten. En mocht je, je eigen zangkunsten uit willen testen; met de microfoonaansluiting kunnen de systemen worden omgevormd worden tot een karaokesysteem. Zo wordt een regenachtige, saaie avond toch nog leuk...

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Pioneer.


EDITORS' CHOICE