Nieuwe eigenaar RAF Electronics


Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2011

Vandaag kondigen AudioNord International en RAF Electronics aan dat AudioNord de aandelen en activiteiten van RAF in zijn geheel over gaan nemen. Verwacht wordt dat de overname, vanwege bouwwerkzaamheden, rond 1 november gaat plaatsvinden.

Na de overname zal RAF onder dezelfde naam verder gaan en zich blijven richten op de verkoop van audio en video producten. Voorafgaand aan de overname zal de RAF winkel in de Rijnstraat, Amsterdam, uitgebreid verbouwd worden. Daarnaast wordt ook de winkel in Hilversum aangepast.

“Met AND Benelux als onafhankelijke importeur van diverse premium AV merken hebben we al een goedlopende dochtermaatschappij in Nederland,” zegt Svend-Erik Kristensen, lid van de raad van bestuur van AudioNord International. “Het was daarom een logische stap om te kiezen voor Nederland voor het uitbreiden van onze retail activiteiten buiten Scandinavië. Met de uitstekende reputatie en het profiel van de winkel, past RAF perfect bij Hi-Fi Klubben.”

Ton Smeets, Algemeen Directeur van RAF voegt hieraan toe: “Met AudioNord’s succes in Scandinavië en de enorme expertise in marketing dat het bedrijf met zich meebrengt, is het de ideale partner om RAF naar een hoger plan te tillen, voor nu en vooral de toekomst.” 

EDITORS' CHOICE