NIEUWS

Exclusief interview Patricia Barber


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2011

Komend weekend publiceren we een exclusief interview met jazz-zangeres Patricia Barber, die we onlangs spraken over haar recente huwelijk, de muzikale voorbeelden die haar oeuvre inspireerden, en haar werk als docente op de Universiteit van Chicago. 

Om vooruit te lopen op dit bijzondere interview, verwijzen we alvast naar wat eerdere publicaties over het werk van de beroemde artieste. Zo plaatsten we een tijd terug een nieuwsbericht over de heruitgave van een aantal van haar albums, en schreven we recensies van onder meer The Cole Porter Mix en haar baanbrekende album uit 2006, Mythologies

In het interview van komend weekend vertelt ze onder meer over haar eigen voorkeur voor muzikale ontspanning: “Ik luister veel naar nieuwe eigentijdse muziek. Verder alle soorten klassieke muziek, jazz. Maar weer geen country en weinig popmuziek. Op dit moment zit Paul Desmond in mijn cd-speler. Geweldig!!! Als het gaat om apparatuur zul je misschien niet erg onder de indruk zijn. Ik heb een Bose cd-speler in mijn keuken en huiskamer en een oude, zelfs ‘vintage’ Technics radio/cd/casetteset in mijn studeer- en werkkamer, waar ik erg blij mee ben."

EDITORS' CHOICE