NIEUWS

Samenwerking HTC en Beats By Dr. Dre


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2011

Het geluid van mobiele telefoons is vaak niet geweldig. Hier komt misschien binnenkort verandering in, want HTC heeft een samenwerking aangekondigd met ‘Beats by Dr. Dre’.

“De HTC en Beats by Dr. Dre samenwerking is een kans voor twee succesvolle bedrijven om de smart-phone industrie opnieuw te definiëren,” zegt Jimmy Lovine van Universal Music Group. “Voor Beats By Dr. Dre betekent dit een belangrijke stap in onze voortdurende missie om de vernietiging van audio door de digitale revolutie tegen te gaan.”

Dit najaar zullen de eerste HTC telefoons op de markt komen, waarin Beats by Dr. Dre zit verwerkt. “Beats heeft een unieke manier gevonden om nog populairder te worden dan andere merken,” zegt Peter Chou, CEO van HTC. “Het is een opwindend merk dat is opgebouwd rond het verstrekken van iets speciaals en we geloven dat onze samenwerking klanten een ongeëvenaarde sound op hun HTC-telefoons gaat geven. Wij zijn geobsedeerd over elk detail van een mobiele telefoon en audio is hier een essentieel onderdeel van.”

EDITORS' CHOICE