NIEUWSPioneer

Pioneer valt ook in de prijzen

Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2011 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Ook Pioneer kan melden dat zij twee EISA awards binnen hebben gesleept. De jury bekroonde de VSX-921 AV-receiver tot ‘European HT Receiver 2011-2012’ en de SPH-DA01 AppRadio tot ‘European In-Car Head Unit 2011-2012’.

“Het is een grote eer voor ons om voor onze producten zoveel erkenning te krijgen van een organisatie die zo algemeen wordt gerespecteerd als de EISA”, verklaarde Makoto-Mike Sato, Director Sales & Marketing Division bij Pioneer Europe naar aanleiding van de bekroning.  “Pioneer is dan ook vast van plan zijn assortiment producten te blijven verbeteren, zodat onze klanten er op ieder moment en eender waar optimaal van kunnen genieten.”

EISA is de grootste redactionele multimediaorganisatie in Europa. Ze telt 50 tijdschriften over audioapparatuur, mobiele electronica en video- en fotoapparatuur uit 19 Europese landen. Ieder jaar selecteert een panel van de hoofdredacteurs van alle tijdschriften die lid zijn van EISA, uit een hele reeks audiovisuele productcategorieën buitengewone producten en techonologieën die dat jaar zijn voorgesteld. 


EDITORS' CHOICE