NIEUWSLogitech

Nieuwe Logitech PC-headsets

Redactie HiFi.nl | 23 augustus 2011 | Logitech

Logitech introduceert een nieuwe serie stijlvolle en lichtgewicht PC-headsets. De drie nieuwe PC-headsets zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die bellen via hun PC (VoIP), PC-gamers en voor gebruikers die willen profiteren van een betere entertainmentervaring met muziek, films en video`s.

De Logitech Stereo Headsets zitten comfortabel en zijn eenvoudig te installeren (plug-and-play). De noise cancelling-microfoon reduceert het achtergrondgeluid en is wendbaar om de optimale positie ten opzichte van het stemgeluid in te kunnen nemen. Zowel spreken als luisteren over het internet verloopt daarmee perfect. De drie nieuwe Stereo Headsets voor PC zijn compatibel met Windows PC`s met een analoge verbinding die beschikken over een 3.5 mm in- en uitgang. De headsets zijn daarmee ideaal voor Logitech Vid HD, Skype, Yahoo Messenger, Gmail, Windows Live Messenger, AIM en QQ.

Logitech Stereo Headset H130
De Logitech Stereo Headset H130 is een stijlvolle en lichte headset om achter het hoofd te dragen. De noise cancelling-microfoon reduceert storende achtergrondgeluiden voor heldere gesprekken. De microfoon is verstelbaar tijdens het spreken en gemakkelijk in de juiste positie te zetten.

Logitech Stereo Headset H150
De Logitech Stereo Headset H150 beschikt over dezelfde eigenschappen als de H130, maar bevat, in plaats van de band achter het oor, een verstelbare hoofdband. De Stereo Headset H150 beschikt over oorkussens van schuim en een zowel links als rechts te positioneren microfoon. Via bediening op het snoer is het volume te regelen en kan de microfoon worden in- of uitgeschakeld.

Logitech Stereo Headset H250
De Logitech Stereo Headset H250 geeft met het dynamische stereogeluid, een extra dimensie aan gesprekken, muziek, films en games. De headset beschikt over een verstelbare hoofdband en oorkussens van schuim zodat ook lange gesprekken comfortabel gevoerd kunnen worden.

Prijs en beschikbaarheid
De drie nieuwe Logitech Stereo Headsets zijn vanaf september verkrijgbaar. De Logitech Stereo Headset H130 (wit en blauw) en de Logitech Stereo Headset H150 (wit, blauw en fuchsia) zijn beide beschikbaar voor een adviesprijs van 19,99 euro. De Logitech Stereo Headset H250 (ice, blue, graphite) is beschikbaar voor een adviesprijs van 34,99 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Logitech.


EDITORS' CHOICE