NIEUWSOnkyo

Coolblue opent Receiverstore.nl

Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2011 | Onkyo

Ben je op zoek naar een receiver, maar verdwaal je steeds in het moeras van informatie? Coolblue kan je wellicht verder helpen, zij introduceren Receiverstore.nl en Receiverstore.be. Met deze functionaliteiten is het mogelijk om te filteren op basis van merk, specificaties en prijs.

Een receiver vormt vaak de basis voor een thuisbioscoop, dus het is belangrijk dat je een goede keuze maakt. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. De blog van Coolblue, Coolblog, heeft als slogan ‘geen woorden, maar daden’. En dat is geen loze belofte. Om het keuzeproces voor de consument makkelijk te maken, ontwikkelde Coolblue Receiverstore.nl en Receiverstore.be.

Met Receiverstore.nl of Receiverstore.be kun je eenvoudig filteren op merk, specificaties en prijs. Zo vind je de receiver die het beste aansluit bij jouw wensen. Op dit moment bestaat het assortiment uit de merken Harman Kardon, Onkyo, Pioneer, Sony en Yamaha. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Coolblue of de Coolblue Special Page op HiFi.nl.


EDITORS' CHOICE