Hifi Solutions nieuwsbrief

Redactie HiFi.nl | 19 augustus 2011 | North Star Design

Ook in de maand augustus verstuurt Hifi Solutions de nieuwsbrief. HiFi.nl werd daarin genoemd, want er is sinds kort een Hifi Solutions Special Page op Hifi.nl. Hifi Solutions heeft verder een aantal leuke nieuwtjes te melden, ze zijn bijvoorbeeld dealer geworden van het merk North Star.

Hifi Solutions is vanaf heden dealer van het exclusieve Italiaanse merk North Star, wat garant staat voor high-end versterkers, CD-spelers en DA-converters. De fraaie nieuwe DA-convertor, de Essensio, is nu bij HiFi Solutions te beluisteren. Ook nieuw zijn de I22 versterker en CD22 CD-speler van Primare, die het wachten waard bleken. De I22 is een 2 x 80 watt versterker met de unieke UFPD power techniek, ontworpen om een hoog uitgangsvermogen te koppelen aan een zeer lage vervorming met uitstekende controle. De CD22 heeft een buffergeheugen van 5 seconden om jitter en gevolgen van mechanische schokken tegen te gaan.

Hifi Solutions tipt ook het Ernestolo Carot One versterkertje. Een echt hifi ‘hebbedingetje’ voor 290 euro. Wil je nog meer hifihebbendingtjes, neem dan ook een kijkje in de aanbiedingenlijst van Hifi Solutions. Daarin staan o.a. de laatste restanten van de opruiming. Voor meer informatie kun je de nieuwsbrief van augustus bekijken of de website van Hifi Solutions bezoeken.

 


EDITORS' CHOICE