NIEUWSLogitech

Logitech introduceert Tablet Speaker


Redactie HiFi.nl | 17 augustus 2011 | Logitech

Logitech introduceert de Tablet Speaker, dit zorgt voor versterking van het geluid van zowel iPad als Android-tablets. De Logitech Tablet Speaker is klein, oplaadbaar en gemakkelijk mee te nemen in de meegeleverde hoes.

De Tablet Speaker kan via de rubberen clip bevestigd worden op een iPad of Android-tablet. Met de kabel, voorzien van een 3.5 mm audioplug, is de speaker via de tablet hoofdtelefooningang aan te sluiten. Daarnaast is de Tablet Speaker via deze kabel ook te verbinden aan MP3-spelers of andere apparaten met een 3.5 mm audioingang. 

Afhankelijk van het gebruik gaat de accu tot acht uur mee voordat hij leeg is. Opladen kan via een USB-aansluiting op PC of laptop.

"De nieuwe Tablet Speaker versterkt het geluid van de tablet. Zo kun je alleen of samen met vrienden genieten van een uitstekende geluidservaring vanaf je tablet", aldus Andy de Beer van Logitech Nederland. “De Tablet Speaker maakt het afspelen van muziek en video`s, maar ook het spelen van games intenser."

De Logitech Speaker Tablet is eind september verkrijgbaar voor een adviesprijs van 39,99 euro. Kijk op de Logitech website voor meer informatie.

EDITORS' CHOICE