NIEUWSBeyerdynamic

Twee nieuwe hoofdtelefoons Tesla lijn

Redactie HiFi.nl | 06 augustus 2011 | Beyerdynamic

De succesvolle Tesla lijn van high end hoofdtelefoons krijgt twee nieuwe telgen met de T70 en T70p. Enige tijd geleden heeft Beyerdynamic de wereld van hoofdtelefoonenthousiastelingen doen verbazen met de introductie van de T1, T50p en T5p.

Door de toepassing van zogenaamde Tesla Technologie is Beyerdynamic in staat hoofdtelefoons te maken die uitblinken in het gemak waarmee muziek gereproduceerd kan worden. Door toepassing van sterke magneten en geoptimaliseerde concentratie van de magnetische flux in de luchtspleet van de magneet (meer dan 1 Tesla) hebben de hoofdtelefoons een lage vervorming.

De Tesla lijn is vanaf heden uitgebreid met de modellen T70 en T70p (portable) waarvan de laatste zich positioneert tussen de T5p en T50p draagbare modellen en de eerste deze kwaliteit voor bijna de helft in prijs ten opzichte van de grotere broer in de huiskamer beschikbaar stelt. Enkele specificaties van de T70 (250 Ohm)  en T70p (32 Ohm) zijn: frequentiebereik van 5 tot 40.000Hz, gevoeligheid  104dB (1mW/500Hz) en een gewicht van 330 gram.

Prijs & beschikbaarheid
De prijzen voor zowel de T70 als de T70p bedragen 449 euro. De hoofdtelefoons van Beyerdynamic zijn verkrijgbaar bij de betere hifispeciaalzaak. Kijk voor meer informatie op de website van hnny.


EDITORS' CHOICE