Laatste dagen Voucheractie


Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2011 | Musical Fidelity

Importeur Viertron komt speciaal voor onze lezers met een aantrekkelijke aanbieding voor de V-DAC en V-PSU van Musical Fidelity. 

Lezers van HiFi.nl kunnen namelijk via DEZE LINK exclusief een formulier downloaden, waarmee speciale zomerkorting aan te vragen is. De populaire Musical Fidelity V-DAC is met deze aanbieding tijdelijk voor slechts 199 euro verkrijgbaar. En wanneer je er een V-PSU bij neemt, is de korting nog hoger: je betaalt dan slechts 325 voor het duo in plaats van de reguliere 415 euro. 

Musical Fidelity noemt de V-DAC graag hun F1 racewagen: State of the art vakmanschap met alleen de beste onderdelen, een totaal functioneel ontwerp en geen enkele overbodige toevoegingen. De V-DAC is een tijd terug ook al eens bij ons langsgekomen. In de uitgebreide recensie schreef onze auteur in de conclusie dat "niet alleen op de markt, maar ook bij Musical Fidelity uw gulden een daalder waard is!" Warm aanbevolen dus, deze V-Dac. En dat zelfs al voor de reguliere prijs, dus die uitsmijter geldt dubbel en dwars voor de actieprijs van 199 euro, zeker in de gecombineerde aanbieding met de V-PSU. 

Die V-PSU, of V Power Supply Unit, is een high performance externe voeding voor producten uit de V-serie, die tot maximaal drie V-serie componenten tegelijk kan voeden voor betere prestaties.

De actie loopt heel augustus, tot en met de 31ste. Wees er dus snel bij!

MERK

EDITORS' CHOICE