Uitbreiding Beter Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 02 augustus 2011

Beter Beeld & Geluid heeft onlangs het pand in Hilversum uitgebreid met een aantal mooie nieuwe ruimtes, waaronder een grote luisterruimte. Nadat wij pas de Special Page flink hebben aangepakt, konden ze natuurlijk niet achterblijven. Dit is wat ze er zelf over schreven: 

Het is inmiddels al weer ruim vier jaar geleden dat Beter Beeld & Geluid haar huidige onderkomen betrok aan de 1e Oosterstraat in Hilversum. Het prachtige pand in statige stijl met de hoge plafonds is absoluut een genot voor het oog en oor, maar werd door de toegenomen hoeveelheid demo-apparatuur te klein. De twee ruimtes, ingedeeld als home cinema en high-end stereo luisterruimte, willen we graag als demoruimte blijven inzetten en niet teveel `misbruiken` als opslag. 

Toen naast onze bestaande demo-ruimte extra ruimte beschikbaar kwam, hebben we geen moment geaarzeld om deze bij onze totale ruimte te betrekken. Zo creëren we naast de home cinema - die zijn doel zal behouden - nu een enkele grote luisterruimte (die tevens dienst deed als ontvangstruimte), een kleine luisterruimte en een aparte ontvangstruimte. Dit heeft als voordeel dat er ongestoord in totale rust kan worden geluisterd zonder afleidingen. Verder creëert het de mogelijkheid om tot drie demonstraties tegelijkertijd te geven in de daarvoor meest geschikte demo-ruimte.

Wij zijn erg blij met deze uitbreiding, die volgens planning eind september is afgerond. Om het te vieren, zullen er in oktober en november een aantal spectaculaire heropeningsshows worden gegeven, dus hou het nieuws en de Special Page op HiFi.nl in de gaten!

Beter Beeld & Geluid

1e Oosterstraat 2

1211 LB Hilversum

T: 035-6215346

M: 06-46226586

www.beterbeeldengeluid.nl

info@beterbeeldengeluid.nl


EDITORS' CHOICE