NIEUWSTeufel

Nieuw: de Teufel Concept B 20 PC speakerset

Redactie HiFi.nl | 28 juli 2011 | Teufel

De Berlijnse audio specialist Teufel introduceert een stereo PC speakerset, de Concept B 20. Qua audio kwaliteit zeker niet het kleine broertje van de geprezen Concept B 200, maar wat betreft prijs wel een stuk aantrekkelijker voor het grote publiek.

Het mooi vormgegeven luidsprekerduo is perfect links en rechts naast de monitor te plaatsen. Slechts 12,4 x 12,6 cm oppervlakte is nodig voor een geluidsverbetering van formaat. De linker hoofdluidspreker is uitgerust met een Class D eindversterker, een koptelefoon uitgang, microfoon ingang en een 3,5 mm mini-jack aansluiting voor verbinding met de PC. Aan de rechter zijkant van de luidspreker bevinden zich de regelaar voor volume en klant, gemakkelijk binnen handbereik bij plaatsing naast de monitor. Via een aansluitstekker en een 1,8 m lange kabel wordt de verbinding met de rechter, passieve luidspreker gemaakt, welke door de hoofdluidspreker wordt aangestuurd en van stroom wordt voorzien.

Door de toegepaste Bi-Amping technologie worden zowel tweeter als woofer door eigen versterkerelementen aangestuurd. Ondanks de compacte afmetingen is het Teufel bovendien gelukt een grotere woofer in te passen dan gebruikelijk is in deze prijsklasse. Dit leidt tot een krachtige, storingsvrije basweergave, zonder het gebruik van een aparte subwoofer.

Prijs & beschikbaar
De Concept B 20 is per direct en exclusief verkrijgbaar via de Teufel online shop voor slechts 99,99 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE