Durob Audio introduceert blog

Ben je op zoek naar nieuws over Durob Audio, bijvoorbeeld over hun distributie netwerk, de merken, producten en shows? Neem dan een kijkje op de nieuwe blog van Durob Audio.

Durob Audio BV is opgericht in 1975 en houdt zich vanaf die tijd bezig met diverse onderdelen van de high end industrie, zoals design, fabricage, import en export en distributie van high end audio apparatuur, zoals Sonus Faber. Het fundament van Durob Audio is de nooit aflatende interesse van Herman van den Dungen voor muziek en techniek.

Vanaf nu kan al het nieuws van Durob Audio gevonden worden op de nieuwe blog. De Durob Audio community groeit gestaag en de keuze om een blog toe te voegen aan de site geeft Durob Audio de mogelijkheid meer interactief te zijn, meer “flits” nieuws  te brengen, meer actie te genereren en vooral meer audio plezier te generen.

De Durob blog betreft de Benelux-markt en wordt gepubliceerd in het Nederlands en het Frans. Op de website van Durob kun je nog steeds via het Nieuwsarchief het eerdere nieuws lezen, en natuurlijk alle relevante informatie vinden over de producten, reviews, ondersteuning en het dealernetwerk. Zowel de website als de blog zullen zo actueel mogelijk worden gehouden. Het Durob team is erg benieuwd naar de ervaringen en ideeën van bezoekers.

EDITORS' CHOICE